Goedkope maaltijden uitproberen?
Aanbieding: vraag vrijblijvend een proefpakket aan!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Warme maaltijd bezorgen Brussel

Gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor het behoud van spierkracht en conditie. Heeft u moeite met het doen van de boodschappen? Of gaat het koken moeilijk? Een warme maaltijd aan huis bezorgen in Brussel kan uitkomst bieden. De maaltijdleverancier levert dagverse bereidingen bij senioren en hulpbehoevenden of gehandicapten. Bijv. Vlaamse recepten zoals Vlaams stoofvlees tot heerlijke menu’s als Roerei, spinazie en aardappelen. Vers voor u bereid door ervaren koks. Op het etiket staan opwarm-instructies voor in de microgolfoven of oven. Op deze pagina treft u belangrijke informatie over de meest gekozen maaltijd-types en diëten. Ook bekijkt u hier grote Vlaamse en plaatselijke keukens en vindt u kortingsacties van aanbieders.

 • Iedere avond een voedzame maaltijd op tafel.
 • Gemakkelijk zelf opwarmen in de microgolfoven.
 • Al te bestellen vanaf €5,25.
 • Altijd met voldoende groenten en voedingsstoffen.
 • Geen abonnement, vrijblijvend bestellen.
 • Bestellen kan telefonisch, online of met menulijsten.

Eten aan huis in Brussel?

Bekijk huidige acties en vraag vrijblijvend proefmaaltijden aan

Verse maaltijden aan huis in Brussel

Veel Belgen op leeftijd eten onvoldoende gezond. Dat komt met name naar voren bij welvaartsziektes zoals hoge bloeddruk en verminderde mobiliteit. Oo zien we veel 65-plussers die dagelijks worstelen met een zeer lage energie-inname. Een tekort aan voeding resulteert vaak in een algeheel gevoel van zwakte en een trager herstel. Een gezonde routine in het dagelijkse eten is van wezenlijk belang. U kunt bijvoorbeeld de voedingsdriehoek gebruiken. Vindt u het lastig om elke dag zelf iets klaar te maken? Er zijn meerdere thuismaaltijden die bij u thuis geleverd kunnen worden. U kunt kiezen uit een ruim menu met onder andere Kippenbout met appelmoes en puree of Zalmfilet met dille wortelen en aardappelen. In het stukje hieronder geven we meer informatie.

Informatie over vriesverse maaltijden

Worden bereid met dagverse ingrediënten en meteen ingevroren. Dit heeft veel (praktische) voordelen: smaak, textuur, kleur en voedingswaarden blijven perfect intact. Ongezonde bewaarmiddelen en geur,- kleur-, en smaakstoffen zijn dan ook overbodig. Kant en klare diepvries gerechten kunnen maandenlang in de vriezer worden bewaard. Het assortiment is standaard al erg groot. Altijd het gerecht van uw goesting.

 • Smaak, textuur, kleur en voedingswaarden blijven perfect bewaard.
 • Bomvol groenten en belangrijke voedingsstoffen.
 • Een diepvriesmaaltijd aan huis geleverd in Brussel is al mogelijk vanaf €5,35.

Meer informatie over gekoelde maaltijden

Het aanbod dagverse maaltijden wordt kort voor de levering gekookt met ingrediënten die doorgaans rechtstreeks van de teler, boer of producent komen. Groot voordeel is dat het menu per week wisselend is. Bomvol groenten en voedingsvezels en een minimale hoeveelheid zout en suiker. Koelverse gerechten kan je doorgaans 5 of 6 dagen zonder smaakverlies bewaren. Je kunt kiezen uit 1 of 2 bezorgmomenten per week.

 • Zonder onnodige toevoegingen zoals overbodig suiker en zout.
 • Bereid met de lekkerste seizoensproducten.
 • Koelverse gerechten thuis laten leveren kan vanaf €7,75 per dag.

Tafeltje dekje: de warme maaltijdservice in Brussel

De meeste ouderen geven de voorkeur aan langer thuis wonen met ondersteuning. Dankzij warme maaltijden aan huis blijven ouderen langer zelfstandig. Voor de wat oudere mensen kan het zelfstandig opwarmen van een maaltijd voor de nodige problemen zorgen. Een voedzame en gevarieerde maaltijd is erg belangrijk voor deze mensen. Juist voor die momenten kunt u kiezen voor een warme maaltijdservice. Het is vaak een dagmenu met bijvoorbeeld: soep om mee te beginnen, een hoofdgerecht met gebakken of gekookte aardappelen, pasta of rijst + groenten van het seizoen, vis, vlees of gevogelte met een klein dessert.

 • De tafeltje dekje maaltijden worden elke dag warm afgeleverd.
 • U kunt zo aanschuiven, de afwas wordt gedaan.
 • Zo’n daghap/dagmenu kost ergens tussen de €8,25 en €9,25.
Bekijk alle mogelijkheden in: Brussel, Schaarbeek, Etterbeek, Elsene, Sint-Gillis, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Jette, Evere, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Ukkel, Vorst, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Joost-Ten-Node.

Direct eten laten leveren in Brussel?

Gevarieerde en evenwichtige maaltijden die u gemakkelijk kunt opwarmen