Goedkope maaltijden uitproberen?
Aanbieding: vraag vrijblijvend een proefpakket aan!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Over Ons

In 2021 is de website warmemaaltijden.be online gekomen. Het doel was heel concreet: inzichtelijke maken op welke manier je eenvoudig maaltijd een huis kunt bestellen in België. Daarbij wilden we onderscheid maken tussen plaatselijke/lokale keukens en grote landelijke aanbieders van eten aan huis. Er zijn namelijk nogal wat verschillende bedrijven die zich bezighouden met het bereiden en leveren van voedingsmiddelen in de Belgische regio’s. De website wordt maandelijks bijgewerkt met nieuwe suggesties, aanbieding en informatie over gezonde voeding.

Adresgegevens
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
info@warmemaaltijden.be

Wie zijn wij?

Vanuit Nederland werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van verschillende food-concepten voor supermarkten, maaltijdboxen, maaltijdservice, toeleveranciers en restaurants. Daarbij proberen we de eindklant / consument altijd op 1 te zetten door goede informatie aan te bieden. Dit doen we met een team van enthousiaste specialisten.

Wat doen wij?

Op warmemaaltijden.be vergelijken we verschillende aanbieders van services voor maaltijdbezorging. We geven informatie over de verschillende soorten maaltijden, kosten, subsidies en belangrijke aandachtspunten. Eventueel kun je direct een proefpakket aanbieding bestellen bij een aangesloten partner. Wil je liever lokaal bestellen? Zoek dan zelf contact met een van de genoemde partijen. Soms kan je daar online bestellen of telefonisch een brochure aanvragen.

Hoe vergelijken en verdienen jullie?
Om transparant te zijn proberen we elke partij op dezelfde manier te vergelijken. Dit doen we op basis van enkele criteria. Zoals bestelgemak, assortiment, prijzen en service. In onze reviews zul je deze aspecten dus bij elke aanbieder tegenkomen. Soms hebben we afspraken met een leveranciers gemaakt om hun proefpakket op onze portalen te promoten. Wanneer je zo’n proefpakket via ons besteld ontvangen wij daarvoor uiteraard een vergoeding. Dit draagt o.a. bij aan de verdere ontwikkeling van warmemaaltijden.be en maakt dat we deze informatie beschikbaar kunnen stellen.